Udskriv

Billedegalleri - Dogme

Hvis du ønsker at købe et af disse billeder, så ring til TILLY på 22 66 01 13 eller send mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den."> - eller via kontakt øverst til højre i menuen.

Eller endnu bedre: besøg galleriet ATELIER TILLY i St. Darum beliggende mellem Esbjerg og Ribe. Der er altid mere end 100 malerier, flot keramik samt håndlavede smukke UNIKA smykker af designet ZaritoMio - til rimelig priser.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">

 

 

Hvad er DOGME-kunst egentlig? - Bliv klogere her:


Vi er nogle billedkunstnere, der har dannet en kunstnergruppe, fordi vi synes at malerkunsten har fået for meget af alt mulig slags mærkelig tilsætning.

Vi ønsker at komme tilbage til det oprindelige håndværk: - arbejde med få farver, blande den helt rigtige nuance, og MALE det ønskede med få og enkle midler. Vi ønsker også at udstille så meget som muligt - og i den forbindelse har vi vedtaget, at malerierne kun må have de samme 2 størrelser 60x60 cm og 100x100 cm. På denne måde vil vi altid kunne opsætte en flot udstilling.

 
Desuden ønsker vi, at det skal være muligt for alle at købe sig et maleri eller to, hvis man bliver forelsket i det. Derfor har gruppen forpligtet sig til at have ens priser - og meget lave priser på alle malerier, der er dogmemalerier.

Medlemmerne af DOGMEKUNSTNERNEs kunstnergruppe er underlagt et sæt DOGMEregler, og de har underskrevet DOGMEKUNSTNERNES ED = et manifest, hvor de forpligter sig til at overholde DOGMEreglerne.


DOGMEMALERNES REGEL-SÆT - DE 10 BUD:

  1. Der må KUN males med farverne kold/varm rød, blå, gul plus sort og hvid: - magenta - rød - citrongul - gul - blå (cyan) - ultramarin - hvid (zink/titan) - sort
  2. Der må KUN anvendes maling fra samme mærke
  3. Der må KUN males på lærred/kanvas/hørlærred
  4. Der må KUN males i størrelserne 100x100 og 60x60 cm
  5. 60x60 cm malerier SKAL indrammes - 100x100 cm malerier indrammes IKKE
  6. Der må KUN males med een pensel/redskab pr. maleri
  7. Der må IKKE anvendes nogen form for ekstra tilsætning af nogen art
  8. Maleriet SKAL lakeres
  9. Malerierne SKAL sælges for kr. 2000.- for 60x60 cm og kr. 4000.- for 100x100 cm
  10. Maleriet SKAL males indenfor 24 timer

Læs mere om DOGMEkunst her.

Atelier Tilly

forsidebillede 2Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Billedkunstner der har malet siden 1996. Har været elev hos Gerda Swane på Malergården og Hanne Mogensen (spirituelle billeder).
Tilly bor nu i Darum Enge helt ude ved Marsken og Vadehavet, som har inspireret hende meget. Ved de mange gåture på diget har hun været heldig at hente inspiration til sine værker.
Derfor maler hun fortrinvis billeder af Marsken og Vadehavet. "Det er svært at lade være", siger Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Maler olie på lærred, og helst med en helt speciel struktur, der er anderledes ny og spændende. Tilly eksperimenterer ofte med forskellige teknikker og remedier.

"Det er mit ønske, at man skal betragte maleriet lidt, før man finder skønheden og naturen i det. Herefter er det meningen, at blikket skal vandre rundt i billedet, mens man går på opdagelse - og overraskes og glæder sig over de mange detaljer, som kommer frem. Sådan skal det være, hvis et maleri er lykkedes godt".

Tilly maler desuden også med akryl, og hun har opfundet de 10 DOGMEREGLER.

Tilly er stifter af DOGMEkunstnerne og af Malerskolen Atelier Tilly samt medstifter af Kunstforeningen Atelier Tilly.

Tilly er ejer af smykkedesignet ZaritoMio

KOM OG BESØG GALLERIET ATELIER TILLY I ST. DARUM


 

 

 

Copyright · Atelier Tilly · Gl. Darumvej 36, St. Darum · 6740 Bramming       Tlf. 22 66 01 13