Udskriv

Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Ejer af galleriet ATELIER TILLY og malerskolen

forsidebillede 2

Billedkunstner der har malet siden 1996. Har været elev hos Gerda Swane på Malergården og Hanne Mogensen (spirituelle billeder). Tilly bor nu i Darum Enge helt ude ved Marsken og Vadehavet, som har inspireret hende meget. Ved de mange gåture på diget har hun været heldig at hente inspiration til sine værker. Derfor maler hun fortrinvis billeder af Marsken og Vadehavet. "Det er svært at lade være", siger Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Maler olie på lærred, og helst med en helt speciel struktur, der er anderledes ny og spændende. Tilly eksperimenterer ofte med forskellige teknikker og remedier. "Det er mit ønske, at man skal betragte et billede lidt, før man finder skønheden og naturen i det. Herefter er det meningen, at blikket skal vandre rundt i billedet, mens man går på opdagelse - overraskes og glæder sig over de mange detaljer, som kommer frem. Og så skal man kunne overraskes hele tiden, når man betragter værket næste gang og næste gang. Sådan skal det være, hvis det er lykkedes godt".

Tilly maler også med akryl, og hun har opfundet de 10 DOGMEREGLER. Se galleriet med DOGME-malerier og læs alt om regler og manifest m.v.

 forsidebillede 1

Copyright · Atelier Tilly · Gl. Darumvej 36, St. Darum · 6740 Bramming       Tlf. 22 66 01 13