Udskriv

Malerier - Smykker - Malerkursus - Gavekort - Polterabend - Events

 

ATELIER TILLY tilbyder altsammen

Hvis du ønsker at købe et maleri, nogle smykker, et gavekort, eller at arrangere en EVENT, så ring til TILLY på 22 66 01 13 eller send mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller henvend dig via kontakt øverst til højre i menuen.

  1. Bestil via mail/telefon/kontakt (Husk navn og adresse)
  2. Betal ind på konto 7780 1381623
  3. Afhent købet/vi sender - eller kom til kursus

Atelier Tilly skilt detalje

 
PRØV DETTE:

Du kan bestille et maleri hos ATELIER TILLY, malet af Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren:

 Det foregår på den måde, at du selv kan vælge:

  • Stil
  • Farver
  • Størrelse
  • Evt ramme

Du ser på malerierne enten her på hjemmesiden eller ved et besøg i det 120 m2 store galleri i St. Darum. Der er altid mindst 100 billeder at vælge imellem.

Og så går TILLY i gang med pensler og farver. Måske tager det en uge, måske tager det en måned. Det vides ikke.  - Men det skal nok blive færdigt, og så bliver du kontaktet igen.

Hvis du ikke synes om dit bestillingsarbejde, så er det også i orden. Så sælger TILLY det bare til en anden kunde (det har jo passeret TILLYs kvalitetskontrol), eller det bliver sendt på udstilling - og så kan vi prøve at lave et nyt bestillingsarbejde. DU skal være helt tilfreds, når du får et billede med hjem.

Du tager maleriet med hjem, og ser det an et par dage - tag den tid, du behøver. Og først da beslutter du, om det er DIT maleri.

 

 

 

Priser:

  • 40x40 cm - 50x50 cm - 60x60 cm - 60x80 cm kr. 2000.-
  • 100x100 cm kr 4000.-

 

Det er også muligt, at få besøg af TILLY for at hun kan se, hvor maleriet skal hænge - for på den måde at få indtryk af den sammenhæng, som det skal ses i. Og derefter går hun i gang. 

 

web bestillingsarbejde

Atelier Tilly

forsidebillede 2Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Billedkunstner der har malet siden 1996. Har været elev hos Gerda Swane på Malergården og Hanne Mogensen (spirituelle billeder).
Tilly bor nu i Darum Enge helt ude ved Marsken og Vadehavet, som har inspireret hende meget. Ved de mange gåture på diget har hun været heldig at hente inspiration til sine værker.
Derfor maler hun fortrinvis billeder af Marsken og Vadehavet. "Det er svært at lade være", siger Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Maler olie på lærred, og helst med en helt speciel struktur, der er anderledes ny og spændende. Tilly eksperimenterer ofte med forskellige teknikker og remedier.

"Det er mit ønske, at man skal betragte maleriet lidt, før man finder skønheden og naturen i det. Herefter er det meningen, at blikket skal vandre rundt i billedet, mens man går på opdagelse - og overraskes og glæder sig over de mange detaljer, som kommer frem. Sådan skal det være, hvis et maleri er lykkedes godt".

Tilly maler desuden også med akryl, og hun har opfundet de 10 DOGMEREGLER.

Tilly er stifter af DOGMEkunstnerne og af Malerskolen Atelier Tilly samt medstifter af Kunstforeningen Atelier Tilly.

Tilly er ejer af smykkedesignet ZaritoMio

KOM OG BESØG GALLERIET ATELIER TILLY I ST. DARUM


 

 

 

Copyright · Atelier Tilly · Gl. Darumvej 36, St. Darum · 6740 Bramming       Tlf. 22 66 01 13