Udskriv

Billedegalleri - Art Money

Hvad er Art Money?

Maj-Britt Bodilius Lindgren er blevet godkendt som BIAM kunstner. Det betyder, at hun nu har ret til at udstede Art Money.

Art Money er kort fortalt en global alternativ valuta bestående af originale kunstværker. BIAM er en kunstnerdrevet organisation som er uafhængig af offentlige støttemidler.

Art Money er originale og signerede kunstværker i størrelsen 12x18 cm.

  • Det er små kunstværker
  • Det er en investering
  • Det er en pengeseddel
  • En fantastisk gave-idé til konfirmanden, værtinden, samleren - eller til dem der har alt…….

Se på HER hvor du kan handle for Art Money – det er både hos frisøren, på kroer, tømmerhandel, hos kunstnerne, på café og hos akupunktør og mange flere steder i Danmark og i udlandet.

De kan betragtes som pengesedler, der modtages hos andre BIAM godkendte kunstnere og som betalingsmiddel ved andre køb eller overnatninger. 

Der gælder 7 regler for produktion og brug af Art Money

1. Art Money skabes af kunstnere registreret i BIAM. Hver kunstner kan udstede en mængde svarende til værdien af deres kunstneriske produktion. 

2. Art Money er flad og måler 12x18 cm. Alle holdbare materialer kan anvendes. Hver seddel må fremvise serienummer, produktionsår, www.art-money.org,  læseligt kunstner navn, original kunstner underskrift.

3. Art Money skal være et originalt kunstværk og vise synligt tegn på kunstners fysiske bearbejdelse.

4. Art Money udstedes med en købekraft på ca 27 Euro (DKK 200.-) og stiger i værdi med 5 Euro pr. år i 7 år, indtil den opnår værdien 62 Euro (DKK 465.-). Den holder værdien 62 Euro efter 7 år. 

5. Art Money er garanteret at kunne bruges som betalingsmiddel til at købe kunst eller ydelser hos registrerede BIAM kunstnere med op til 50% af varens pris.

6. Art Money kan bruges som betalingsmiddel hos registrerede BIAM virksomheder ifølge de for den enkelte virksomheds gældende forskrifter. Art Money kan ligeledes bruges andre steder, hvor der findes accept. Læse mere her 

7. Art Money kan ikke veksles tilbage til penge hos en kunstner.

 

  • Køb Art Money af Maj-Britt Bodilius Lindgren. Kr. 27 Euro/stk. = kr. 200.-
  • Vælg selv et lille originalt kunstværk
  • Betal beløbet på konto: 7780 1381623
  • Det ønskede værk vil blive fremsendt umiddelbart herefter med posten.

Når der er gået 7 år er købekraften steget til 62 Euro (kr. 465.-)

Hvis du køber Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgrens Art Money direkte fra galleriet i St. Darum medfølger en flot ramme uden ekstra omkostninger. Skal den sendes til dig med rammen, skal du betale kr. 49.- ekstra for porto.

 

 

Atelier Tilly

forsidebillede 2Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Billedkunstner der har malet siden 1996. Har været elev hos Gerda Swane på Malergården og Hanne Mogensen (spirituelle billeder).
Tilly bor nu i Darum Enge helt ude ved Marsken og Vadehavet, som har inspireret hende meget. Ved de mange gåture på diget har hun været heldig at hente inspiration til sine værker.
Derfor maler hun fortrinvis billeder af Marsken og Vadehavet. "Det er svært at lade være", siger Tilly Maj-Britt Bodilius Lindgren

Maler olie på lærred, og helst med en helt speciel struktur, der er anderledes ny og spændende. Tilly eksperimenterer ofte med forskellige teknikker og remedier.

"Det er mit ønske, at man skal betragte maleriet lidt, før man finder skønheden og naturen i det. Herefter er det meningen, at blikket skal vandre rundt i billedet, mens man går på opdagelse - og overraskes og glæder sig over de mange detaljer, som kommer frem. Sådan skal det være, hvis et maleri er lykkedes godt".

Tilly maler desuden også med akryl, og hun har opfundet de 10 DOGMEREGLER.

Tilly er stifter af DOGMEkunstnerne og af Malerskolen Atelier Tilly samt medstifter af Kunstforeningen Atelier Tilly.

Tilly er ejer af smykkedesignet ZaritoMio

KOM OG BESØG GALLERIET ATELIER TILLY I ST. DARUM


 

 

 

Copyright · Atelier Tilly · Gl. Darumvej 36, St. Darum · 6740 Bramming       Tlf. 22 66 01 13